Asiantunteva, utelias ja luotettava Relevant

Missiomme on kasvattaa yritysten digitaalisten palveluiden tuottoja. Teemme tämän tarjoamalla asiakkaillemme datan keräämisen ja aktivoinnin sekä digitaaliseen mainonnan ja median palveluita ja teknologioita. Unohtamatta verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyyden turvaamista.

Tunnemme kattavasti verkkomainontaan ja verkkomedioiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen tarvittavat työkalut ja teknologiat. Tarjoamme asiantuntijapalveluita laaja-alaisesti aina vaativista kehityshankkeista yksittäisen ongelman ratkaisuun. Löydämme parhaat vaihtoehdot yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden sekä koulutamme, tuemme ja tarjoamme resursseja operatiiviseen tekemiseen.

Meiltä löydät ratkaisuja mm. mainonnan kohdentamiseen sopiville kohderyhmille, oman datan kaupallistamiseendataohjattuun markkinontiin, datanhallintaan, erilaisiin kehitysprojekteihin, verkkomainonnan- ja datan ostamiseen, mainostilan ohjelmalliseen myyntiin, mainonnanhallintaan sekä verkkosivuston GDPR-vaatimusten täyttämiseen.

Seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet missiomme mukaisesti jo yli satoja yrityksiä kasvattamaan digitaalisten palveluidensa tuottoja ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Pysy ajantasalla ja tilaa uutiskirjeemme täältä. Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja.

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme:

Relevantin johtoryhmä:

DATA

Mitä voimme tarjota sinulle?
Lue lisää

PALVELU

Miten voimme auttaa sinua?
Lue lisää

TEKNOLOGIA

Mitä teknologiaa tarvitset?
Lue lisää