Asiantunteva, utelias ja luotettava Relevant

Missiomme on kasvattaa yritysten digitaalisten palveluiden tuottoja. Teemme tämän tarjoamalla asiakkaillemme datan keräämisen ja aktivoinnin sekä digitaaliseen mainonnan ja median palveluita ja teknologioita. Unohtamatta verkkopalveluiden käyttäjien yksityisyyden turvaamista.

Tunnemme kattavasti verkkomainontaan ja verkkomedioiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen tarvittavat työkalut ja teknologiat. Tarjoamme asiantuntijapalveluita laaja-alaisesti aina vaativista kehityshankkeista yksittäisen ongelman ratkaisuun. Löydämme parhaat vaihtoehdot yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden sekä koulutamme, tuemme ja tarjoamme resursseja operatiiviseen tekemiseen.

Relevantin tiimiin kuuluu joukko verkkomainonnan, -medioiden ja teknologioiden huippuosaajia. Yhdessä omia vahvuusalueita ja kokemuksiamme hyödyntäen pystymme tuomaan asiakasprojekteihin monenlaista näkökulmaa ja osaamista ja näin tarjoamaan asiakasyritykselle merkittävää konkreettista lisäarvoa.

Meiltä löydät ratkaisuja mm. näihin asioihin:


Seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet missiomme mukaisesti jo yli satoja yrityksiä kasvattamaan digitaalisten palveluidensa tuottoja ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme:


Pysy ajantasalla ja tilaa uutiskirjeemme täältä. Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja.

Relevantin johtoryhmä:

DATA

Mitä voimme tarjota sinulle?
Lue lisää

PALVELU

Miten voimme auttaa sinua?
Lue lisää

TEKNOLOGIA

Mitä teknologiaa tarvitset?
Lue lisää