Kehitysprojektit ja koulutus

Relevantin tiimiin kuuluu joukko verkkomainonnan, -medioiden ja teknologioiden huippuosaajia. Yhdessä omia vahvuusalueita ja kokemuksiamme hyödyntäen pystymme tuomaan asiakasprojekteihin monenlaista näkökulmaa ja osaamista ja näin tarjoamaan asiakasyritykselle merkittävää konkreettista lisäarvoa.

Relevantin tiimi konsultoi verkkomedian ja -mainonnan kaupallistamiseen ja kehittämiseen liittyvissä haasteissa. Tartumme mielellämme toimeen yksittäisestä projektista aina laajaan strategiatyöhön asti. Tekemisemme on asiakaslähtöistä ja lähdemme innolla mukaan myös sellaisiin projekteihin, jossa voimme kasvattaa ja syventää omaa osaamistamme. Ota siis rohkeasti yhteyttä, vaikkei oma haasteesi listauksesta löytyisikään.

Esimerkkejä konsultoinnista:

Lue blogistamme:


Miten pääset alkuun?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme sinut eteenpäin. Vastaamme kysymyksiin ja arvioimme kehitysprojektin hyödyn liiketoiminnallesi. Teknologiat, konsultoinnit ja palvelut tuotetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme, jätä yhteystietosi niin otamme pian yhteyttä:

Kysy lisätietoja: