Verkkomainonnan tukipalvelut mainostajille sekä mainonnan ostaminen

Haluaisitko suunnitella ja ostaa verkkomainontaa itse, mutta osaaminen ja resurssit eivät riitä. Tarjoamme ammattitaitoisen henkilöstömme apua mm. mainostajien mainonnanhallintaan, kampanjoiden trafikointiin ja optimointiin sekä mainonnan ohjelmalliseen ostamiseen. Voimme tehdä kaiken puolestasi tai esim. kouluttaa järjestelmien käyttöön ja tukea itsenäisessä tekemisessä.

Autamme mielellämme mm. näissä asioissa:

Esimerkkejä käyttämistämme järjestelmistä:

Relevantin tiimiin kuuluu joukko verkkomainonnan, -medioiden ja teknologioiden huippuosaajia. Yhdessä omia vahvuusalueita ja kokemuksiamme hyödyntäen pystymme tuomaan asiakasprojekteihin monenlaista näkökulmaa ja osaamista ja näin tarjoamaan asiakasyritykselle merkittävää konkreettista lisäarvoa.


Lue lisää blogistamme:

Miten pääset alkuun?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme sinut eteenpäin. Vastaamme kysymyksiin ja arvioimme hyödyn liiketoiminnallesi. Teknologiat, konsultoinnit ja palvelut tuotetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää, jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä pian:

Kysy lisätietoja: