Verkkokaupan myynnin kasvattaminen

Olemme auttaneet suuria yrityksiä teknologiahaasteissa vuosien ajan. Kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan lisäarvoa erityisesti verkossa myyvälle yritykselle.

Vahvuutemme ovat

Relevantin tiimiin kuuluu joukko verkkomainonnan, -medioiden ja teknologioiden huippuosaajia. Yhdessä omia vahvuusalueita ja kokemuksiamme hyödyntäen pystymme tuomaan asiakasprojekteihin monenlaista näkökulmaa ja osaamista ja näin tarjoamaan asiakasyritykselle merkittävää konkreettista lisäarvoa.

Kehitys on välttämätöntä kiristyvässä kilpailutilanteessa

Painetta kehitykselle lisää verkkokauppa-alan jatkuva kasvu. Verkkokauppa on arvioiden mukaan yksi nopeimmin kasvavista aloista Suomessa ja sen vuosittainen kasvu on noin 20 prosentin luokkaa. Myös kansainvälisen verkkokaupan arvioidaan jopa viisinkertaistuvan vuoteen 2020 mennessä. Tällä tulee luonnollisesti olemaan vaikutusta myös suomalaisessa verkkokauppakentässä – kilpailu asiakkaista tulee jatkossa kovenemaan yhä entisestään.

Keskeiset kehitysalueet:

Relevant mahdollistaa kehityksen ja kasvun

Kasvun keskeisenä moottorina toimii data sekä dataohjattu markkinointi,  jotka mahdollistavat:

Luomme asiakkaalle mittariston digitaalisen mainonnan tehon kasvattamiseen ja verkkokaupan optimointiin. Asiakas näkee miltei reaaliaikaisesti eri kanavien toimivuuden. Suomen suurin riippumaton datamarkkinapaikka Relevant Audience mahdollistaa uusien potentiaalisten asiakkaiden löytämisen. Lisäksi tarjoamme täyden palvelun digitaalisen mainonnan ostamiseen sekä työvälineet sivuston datapohjaiseen personointiin, datan hallintaan ja käyttäjien yksityisyyden turvaamiseen.

Palvelumme perustuvat jatkuvaan mittaukseen ja tulosten optimoimintiin sekä 100% läpinäkyvyyteen.

Teemme teille veloituksettoman analyysin tämänhetkisestä kävijöistä sekä toimenpide-ehdotukset

Analyysin tekeminen vaatii tagin asettamista sivustolle, kun meille on kertynyt tarvittava määrä dataa sivustolta tulemme esittelemään tulokset ja toimenpide-ehdotukset teille. Oletko kiinnostunut maksuttomasta analyysista?Täytä oheinen lomake niin otamme sinuun yhteyttä pian.


Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Kysy lisätietoja: