Strosslen avulla löydät tuhansia sitoutuneita lukijoita sisällöillesi

Strosslen natiivimainonnan alustan kautta tulleet lukijat viettävät keskimäärin 2 minuuttia sisältöjesi parissa. Varmista sisältömarkkinointisi tuloksellisuus Strosslen avulla.

Mainostamme sisältöjäsi uusille kohderyhmille

Kun olet investoinut loistavaan sisältöön, me tuomme sille kohderyhmät, jotka se ansaitsee. Olet saattanut kokeilla sponsoroituja sisältöjä hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa. Strossle on kuitenkin ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Markkinoimalla sisältöjäsi natiivimainoksilla laatujulkaisijoiden verkostossa, tarjoamme enemmän sitoutuneita lukijoita kuin mikään muu kanava. Se on turvallista brändille sekä GDPR hyväksyttyä.

Kuinka pääset alkuun?

Meidän kanssamme työskentely on helppoa:

Valitse sisältösi: Yksittäisiä artikkeleita ja videoita. Käytä teknologiaamme sisältösivustollasi.
Aseta budjettisi: Per artikkeli ja ajankohta.
Katso miten kävijäliikenteesi kasvaa: Kirjaudu käyttäjätilillesi ja katso miten kohderyhmät sitoutuvat sisältöösi
Analysoi ja optimoi: Käytä analytiikan insighteja, jotta synkronoit liikenteen laadun ja määrän liiketoiminnan tavoitteidesi kanssa.

Hallinnoi omia kampanjoitasi helposti ja nopeasti

Strossle Marketplace on itsepalvelu -ostoliittymä, jossa voit luoda natiivimainoksia, optimoida niitä A/B testauksen avulla ja monitoroida kampanjasi tunnuslukuja. Ei ole koskaan ollut helpompaa jaella sisältöjäsi toimituksellisessa kontekstissa. Se on vain rekisteröitymisen ja muutaman klikin päässä.

Lue myös kansainvälisistä case-esimerkeistämme täältä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!