Relevant AdOps tarjoaa verkkomainonnan tukipalveluita

Tilanteet muuttuvat ja toisinaan resursointi saattaa olla haastavaa. Tarjoamme tukea verkkomainontaan liittyvissä haasteissa tarpeen mukaan joko pidempiä aikoja tai hätäapuna yllättävissä tilanteissa esim. loma- tai sairastapauksissa. Autamme myös ratkomaan hankalia teknisiä ongelmia silloin kun apu on tarpeen. Palvelu voidaan tuottaa myös täysulkoistuksena asiakkaan omissa tiloissa. Tiimimme hallitsee kaikki yleisimmät ad-server-, tuotehallinta- sekä ohjelmallisen myynnin teknologiat. Tässä esimerkkejä hallitsemistamme järjestelmistä:

Kokonaisarvosana Relevantin palvelulle 8,61

rate

Loppuvuodesta 2017 teimme asiakastyytyväisyystutkimuksen Relevantin Adopsin asiakkaille. Relevantin palvelua pidettiin ystävällisenä, asiantuntevana, nopeana ja luotettavana.

Palveluvalikoimaan kuuluu mm.

Onlinetrafikointi – kampanjan vieminen mainonnanhallintaan, mainosmateriaalin tarkastus, kampanjan julkaisun valvonta, kampanjan tavoitteiden seuranta sekä loppuraportointi.
Tekninentrafikointi – kevyet korjaukset mainosaineistoihin, mainospaikkojen tekniset asemoinnit, richmedia-asemoinnit, html/dhtml/html5 koodaus.
Kiiretrafikointi – nopea reagointi yllättävissä tilanteissa.
Mainostemplatet – uusien mainosmuotojen koodaus ja testaus.
Tuki ongelmatilanteissa – tuki ja konsultointi verkkomainontaan liittyvissä ongelmatilanteissa.
Koulutukset – mm. perehdytykset, järjestelmäkoulutukset, workshopit.

Pysy ajantasalla ja tilaa uutiskirjeemme täältä.

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisätietoja: