Digialan konkari vai innokas uuden oppija?

Oletko digialan kokenut konkari ja kaipaat uusia haasteita vai vasta työurasi alussa, mutta haluaisit innokkaasti oppia lisää verkkomainonnasta ja verkkomedioista?

Meille Relevantilla verkkomainonnan ja -medioiden kehittäminen on jokapäiväinen intohimomme. Autamme asiakkaitamme parantamaan mainonnan tuottoja, kasvattamaan yleisön arvoa ja luomaan uusia tulovirtoja. Tarjoamme verkkomainonnan operatiivisia palveluita (AdOps), konsultointia ja koulutuksia. Tunnemme laajasti verkkomainontaan ja verkkomedioiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen tarvittavat työkalut ja teknologiat. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satoja verkkomedoita ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina. Relevant toimii Pohjoismaissa ja meillä on toimistot Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.

Me Relevantilla etsimme jatkuvasti rentoon porukkaamme vahvistusta monipuolisesti. Jos sopivaa työtä ei ole juuri nyt tarjolla, voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen niin otamme yhteyttä, jos sinunlaiselle tekijälle on tarvetta.

Lue työntekijöidemme kokemuksia:

Tuukka Aaltonen – Project Manager
Olli Järvilehto – Head of Data
Tiina Kivilahti – Data Analyst Specialist
Suvi Salo – AdOps Specialist

Lähetä hakemus ja CV lomakkeella tai yksittäisessä ilmoituksessa mainittuun sähköpostiin.


ASIANTUNTEVA

Jatkuva ammattitaidon kehittäminen on asiakassuhteidemme menestyksen edellytys ja työhyvienvointimme keskeinen tekijä.

UTELIAS

Uteliaisuutemme ajaa meidät kyseenalaistamaan vanhat toimintamallit ja kokeilemaan uutta.

LUOTETTAVA

Asiakkaamme tietävät, että olemme heidän luottamuksensa arvoisia. Lisäksi, luottamus työkaveriin on kulttuurimme perusta.