Relevantin tiimi auttaa verkkomediaan ja -mainontaan liittyvissä haasteissa. Palveluvalikoimaan kuuluu esimerkiksi erilaiset verkkomainonnan ostamiseen ja myymiseen liittyvät kehitysprojektit, verkkomainonnan operatiiviset palvelut, koulutukset, digitaalisen mainonnan ja datan ostaminen sekä mainostilan ohjelmallinen myynti ja siihen liittyvä konsultointi. Tartumme mielellämme toimeen yksittäisestä projektista aina laajaan strategiatyöhön asti. Tekemisemme on asiakaslähtöistä ja käytännönläheistä. Lähdemme innolla mukaan erityisesti sellaisiin projekteihin, joissa voimme auttaa luomaan parempia tapoja toimia sekä uusia tulovirtoja.

Esimerkkejä palveluistamme:

Relevant Adops

Relevant AdOps tarjoaa verkkomainonnan tukipalveluita. Tilanteet muuttuvat ja toisinaan resursointi saattaa olla haastavaa. Tarjoamme tukea tarpeen mukaan joko pidempiä aikoja tai hätäapuna yllättävissä tilanteissa esim. loma- tai sairastapauksissa. Autamme myös ratkomaan hankalia teknisiä ongelmia silloin kun apu on tarpeen. Palvelu voidaan tuottaa myös täysulkoistuksena asiakkaan omissa tiloissa. Tiimimme hallitsee kaikki yleisimmät ad-server-, tuotehallinta- sekä ohjelmallisen myynnin teknologiat. Lue lisää..

Kehitysprojektit ja koulutus

Autamme asiakkaitamme mm. parantamaan mainonnan tuottoja, kasvattamaan yleisön arvoa ja luomaan uusia tulovirtoja. Kehitystarpeesi voi olla esimerkiksi datastrategian kehittäminen, in-house trading deskin rakentaminen, uuden palvelun kaupallistaminen, online- ja offline datan yhdistäminen, tuotteistus, mainospaikkojen analysointi tai luominen. Lisäksi tarjoamme erilaisia koulutuksia ja workshoppeja asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satoja verkkomediota ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina Lue lisää..

Verkkomainonnan tukipalvelut mainostajille sekä mainonnan ja datan ostaminen

Tarjoamme ammattitaitoisen henkilöstömme apua mainostajien mainonnanhallintaan, trafikointiin ja ohjelmalliseen ostamiseen. Hallitsemme laajasti verkkomainonnan ostamisen teknologioita. Voimme ostaa ja optimoida kampanjoita puolestasi tai vaihtoehtoisesti kouluttaa omaa henkilöstöänne eri järjestelmien käyttöön. Erilaiset verkkomainontaan liittyvät perehdytykset ja workshopit toteutetaan asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä. Lue lisää..

Mainostilan ohjelmallinen myynti verkkosivustolla

Jos suunnittelet ohjelmallisen mainosmyynnin aloittamista verkkosivustollasi tai haluat tehostaa tai nykyaikaistaa olemassa olevaa toimintamallia esimerkiksi ottamalla käyttöön uusia tekniikoita (Headerbidding, Prepid.js) Relevant on sinulle oiva yhteistyökumppani. Relevant tarjoaa verkkosivustosi mainostilan ohjelmallista myyntiä palveluna – tarvittaessa voimme tehdä kaiken puolestasi tai vaihtoehtoisesti auttaa yksittäisen haasteen selvittämisessä. Konsultoinnit ja palvelu tuotetaan aina tapauskohtaisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen arvon. Lue lisää..

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö täällä:

DATA

Mitä voimme tarjota sinulle?
Lue lisää

PALVELU

Miten voimme auttaa sinua?
Lue lisää

TEKNOLOGIA

Mitä teknologiaa tarvitset?
Lue lisää