Relevantin palvelut

Relevantin tiimi auttaa verkkomediaan ja -mainontaan liittyvissä haasteissa. Tartumme mielellämme toimeen yksittäisestä projektista aina laajaan strategiatyöhön asti. Tekemisemme on asiakaslähtöistä ja käytännönläheistä. Lähdemme innolla mukaan erityisesti sellaisiin projekteihin, joissa voimme auttaa luomaan parempia tapoja toimia sekä uusia tulovirtoja.

Voimme auttaa mm. näiden asioiden kanssa:

Esimerkkejä palveluistamme

(klikkaa otsikoista tai kuvista lisätietoihin)

Relevant AdOps

Relevant AdOps tarjoaa verkkomainonnan tukipalveluita. Tilanteet muuttuvat ja toisinaan resursointi saattaa olla haastavaa. Tarjoamme tukea tarpeen mukaan joko pidempiä aikoja tai hätäapuna yllättävissä tilanteissa esim. loma- tai sairastapauksissa. Palvelu voidaan tuottaa myös täysulkoistuksena asiakkaan omissa tiloissa. Tiimimme hallitsee kaikki yleisimmät ad-server-, tuotehallinta- sekä ohjelmallisen myynnin teknologiat. 


Kehitysprojektit ja koulutus

Autamme asiakkaitamme mm. parantamaan mainonnan tuottoja, kasvattamaan yleisön arvoa ja luomaan uusia tulovirtoja. Kehitystarpeesi voi olla esimerkiksi datastrategian kehittäminen, in-house trading deskin rakentaminen, uuden palvelun kaupallistaminen, online- ja offline datan yhdistäminen, tuotteistus, mainospaikkojen analysointi tai luominen. Tarjoamme myös erilaisia koulutuksia asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä.

Verkkokaupan myynnin kasvattaminen

Olemme auttaneet suuria yrityksiä teknologiahaasteissa vuosien ajan. Kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan lisäarvoa erityisesti verkossa myyvälle yritykselle. Kasvun keskeisenä moottorina toimii data sekä dataohjattu markkinointi,  jotka mahdollistavat kertaoston ja ostofrekvenssin kasvattamisen sekä uusien asiakkaisen löytämisen.Ohjelmallisen ostamisen koulutus

Relevantin kokeneet asiantuntijat auttavat sinut ja tiimisi ohjelmallisen ostamisen käytäntöön opettaen kuitenkin myös taustalla olevan teorian. Asiantuntijoillamme on poikkeuksellisen laajaa kokemusta ohjelmallisesta ostamisesta. He ovat työskennelleet ohjelmallisen ostamisen parissa mainostajien lisäksi myös julkaisijoiden kanssa auttaen heitä myymään mainospaikkojaan ja ymmärtävät siksi koko ohjelmallisen ekosysteemin totuttua laajemmin molemmilta puolin.


Verkkomainonnan palvelut mainostajille sekä mainonnan ostaminen

Tarjoamme apua mainostajien mainonnanhallintaan, trafikointiin ja ohjelmalliseen ostamiseen. Hallitsemme laajasti verkkomainonnan ostamisen teknologioita. Voimme ostaa ja optimoida kampanjoita puolestasi tai vaihtoehtoisesti kouluttaa omaa henkilöstöänne eri järjestelmien käyttöön. Erilaiset verkkomainontaan liittyvät perehdytykset ja workshopit toteutetaan asiakkaiden tarpeisiin räätälöitynä. 


Mainostilan ohjelmallinen myynti verkkosivustolla

Jos suunnittelet ohjelmallisen mainosmyynnin aloittamista verkkosivustollasi tai haluat tehostaa olemassa olevaa toimintamallia esim. ottamalla käyttöön uusia tekniikoita (Headerbidding, Prepid.js) Relevant on sinulle arvokas yhteistyökumppani. Relevant tarjoaa verkkosivustosi mainostilan ohjelmallista myyntiä palveluna – tarvittaessa voimme tehdä kaiken puolestasi tai vaihtoehtoisesti auttaa yksittäisen haasteen selvittämisessä. 

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö täällä:

DATA

Mitä voimme tarjota sinulle?
Lue lisää

PALVELU

Miten voimme auttaa sinua?
Lue lisää

TEKNOLOGIA

Mitä teknologiaa tarvitset?
Lue lisää