Oman datan kaupallistaminen – Relevant Audience

Relevant Audience on palvelu, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen datan myynnin. Palvelumme yhdistää datan myyjät ja laadukkaita kohderyhmäsegmenttejä sekä joustavaa, ratkaisukeskeistä palvelua arvostavat datan ostajat. Rakennamme kohderyhmäsegmentit ostajien tarpeet ja toiveet huomioiden, luonnollisesti tiiviissä yhteistyössä datan toimittajien kanssa. Kohderyhmäsegmenttien lisäksi tarjoamme monipuolista osaamistamme, työkaluja ja palveluitamme myynnin, kohderyhmien ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Näin hyödyt kun olet mukana Relevant Audiencessa:

Tavoitteenamme on kaupallistaa dataa reilulla, läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla. 

Palvelussamme on mukana kymmeniä kumppaneita ja dataa hyödynnetään palvelussame luvallisesti jo yli sadalata sivustolta. Eri datanlähteitä yhdistelemällä pystytään rakentamaan laadukkaita ja luotettavia yleisösegmenttejä ja räätälöimään niitä myös suoraan mainostajan tarpeisiin.

Lue lisää blogistamme:


Miten pääset alkuun?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme sinut eteenpäin. Vastaamme kysymyksiin ja arvioimme datan kaupallistamisen hyödyt liiketoiminnallesi veloituksetta. Teknologiat, konsultoinnit ja palvelut tuotetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme, jätä yhteystietosi niin otamme pian yhteyttä:

Kysy lisätietoja: