Oman Datan kaupallistaminen

Uskomme, että datan myynti tulee kasvamaan nopeasti. Pohjoismainen markkina ylittää pian 100 miljoonan euron vuosimyynnin, eikä kasvu pysähdy siihen. Tulevaisuudessa data tulee muodostamaan merkittävän tulonlähteen medioille ja muille toimijoille, jotka tavoittavat yleisöjä mobiilisovellusten tai verkkopalveluiden kautta. Datan kaupallistaminen avaa uuden tulovirran, joka lisää kokonaismyyntiä uhkaamatta olemassa olevaa liiketoimintaa.

Relevant Audience – Premium Datan markkinapaikka

Relevant Audience on palvelu, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen datan myynnin. Palvelumme yhdistää datan myyjät ja laadukkaita kohderyhmäsegmenttejä sekä joustavaa, ratkaisukeskeistä palvelua arvostavat datan ostajat. Rakennamme kohderyhmäsegmentit ostajien tarpeet ja toiveet huomioiden, luonnollisesti tiiviissä yhteistyössä datan toimittajien kanssa. Kohderyhmäsegmenttien lisäksi tarjoamme monipuolista osaamistamme, työkaluja ja palveluitamme myynnin, kohderyhmien ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Näin hyödyt kun olet mukana Relevant Audiencessa:

– Myyt dataa reilulla, läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla
– Hallitset omia yleisösegmettejäsi
– Avaat uuden tulovirran, joka ei kilpaile nykyisten tulonlähteiden kanssa
– InApp-datayhteys on myös saatavilla
– Voit ottaa käyttöön yleisölaajennuksen ja kohdistaa mainoksia oman Premium-sivustosi yleisölle
– Saat yleisösegmenttisi myytäväksi mainostajien suosimiin ostoalustoihin

Tavoitteenamme on kaupallistaa dataa reilulla, läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla. Pysy ajantasalla Relevant Audiencen kehityksestä ja tilaa uutiskirjeemme täältä.

Miten pääset alkuun?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme sinut eteenpäin. Vastaamme kysymyksiin ja arvioimme hyödyn liiketoiminnallesi veloituksetta. Teknologiat, konsultoinnit ja palvelut tuotetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisätietoja: