Ohjelmallisen ostamisen koulutus

Yhä suurempi osa bannerimainonnasta ostetaan ohjelmallisesti perinteisen suoraostamisen puhelin- ja sähköpostirumban sijaan. Ostamalla ohjelmallisesti voit helpommin kontrolloida budjetin käyttöäsi, mediavalintoja ja muita kohdennuksia. Pystyt myös mittaamaan mainonnan tulokset itse ja mukauttamaan kampanjoitasi sen perusteella (eli tekemään konversio-optimointia) toimimaan tehokkaammin.

Relevantin kokeneet asiantuntijat auttavat sinut ja tiimisi ohjelmallisen ostamisen käytäntöön opettaen kuitenkin myös taustalla olevan teorian. Asiantuntijoillamme on poikkeuksellisen laajaa kokemusta ohjelmallisesta ostamisesta. He ovat työskennelleet ohjelmallisen ostamisen parissa mainostajien lisäksi myös julkaisijoiden kanssa auttaen heitä myymään mainospaikkojaan ja ymmärtävät siksi koko ohjelmallisen ekosysteemin totuttua laajemmin molemmilta puolin.

Koulutusrakenne

Koulutuksemme filosofia on, että ilman käytännön harjoittelua ohjelmallista ostamista ei opi. Siksi koulutusrungossamme osallistujat pääsevät harjoittelemaan kouluttajan opastuksella kaikkea mitä kouluttaja opettaa. Tämä ei siis ole koulutus, joka kannattaa ostaa kahvikupposen ja kalvosulkeisten toivossa.

Lähtötaso

Lähtötasonne voi olla mitä vain nollasta kokeneisiin sosiaalisen median tai hakusanamainonnan asiantuntijoihin. Koulutusta tilatessa käymme läpi koulutettavien taustaosaamien ja mukautamme koulutusrunkoa sen mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kokeneempien kanssa ehdimme samassa ajassa käymään tarkemmin läpi edistyneempiä ominaisuuksia kuten konversioseurantaa, kampanjoiden optimointia ja edistyneempää raportointia.

Millä alustoilla koulutus tehdään

Koulutus voidaan järjestää molemmilla Suomen suosituimmilla ohjelmallisen ostamisen työkaluilla eli Google Marketing Platformin Campaign Manager + Display & Video 360 -alustalla tai Adform DSP:llä.

Mitä opit?

Otsikkotasolla ohjelmallisen ostamisen peruskoulutus sisältää seuraavat asiat:

Haluatko kuulla lisää koulutuksistamme tai saada tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen?

Jätä yhteistietosi oheisella lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.