Display-, Mobiili- ja Video mainonnanhallinnan käyttöönotto ja konsultointi

Menestyksekäs mainonnanhallinta -teknologian käyttöönotto edellyttää perusteellista ymmärrystä järjestelmien toiminnasta sekä sen tehokkaasta hyödyntämisestä. Sisällöntuottajat ja jakajat haluavat kasvattaa digitaalisten palveluidensa tuottoja fiksusti toteutetulla mainonnalla. Mainonnanhallinta onkin yksi julkaisijoiden tärkeimpiä teknologioita. Relevant on auttanut monissa teknologioiden käyttöönottoprojektissa jo yli vuosikymmenen ajan. Useimmiten kaikkein kustannustehokkainta on kääntyä kokeneiden ammattilaisen puoleen sen sijaan, että yrität selvittää ja selvitä kaikesta itse.

Mainoinonnanhallinnan valinnassa kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja kiinnittää huomiota niihin ominaisuuksiin, jotka ovat itselle tärkeitä. Järjestelmä, joka sopii yhdelle ei välttämättä ole sopivin ratkaisu jollekin toiselle, koska tarpeet vaihtelevat. Jotkut kaipaavat esimerkiksi erityisesti aplikaatiomainonnan ratkaisuja, toiset päätelaiteriippumattoman videomainonnan työkaluja. Ja kaikki tarvitsevat ratkaisun, joka integroituu saumattomasti ohjelmallisen myynnin kanaviin mahdollistaen mahdollisimmat suuret tuotot. Olemme auttaneet vuosien varrella kymmeniä pohjoismaisia asiakkaitamme käyttöönottoprojekteissa järjestelminä mm. Cxense Display, One by AOL, Wideorbit, DoubleClick for Publishers, Appnexus ja Smart Adserver. Autamme mielellämme myös sinua onnistuneen projektin läpiviemiseksi.

Smart Adserver – täyden palvelun mainonnanjakelualusta

Relevant on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2016 alkaen Smart AdServerin kanssa, joka on yksi johtavista digitaalisen mainonnanhallinnan alustoista. Relevant edustaa Smart Adserveriä yksinoikeudella Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Smart AdServer on riippumaton, julkaisijoihin keskittynyt täyden palvelun mainosalusta. Sen avulla julkaisija voi hallita digitaalista mainontaa kaikissa muodoissa (display, rich media, video, natiivi), kaikilla näytöillä (desktop, app, mobiili) ja kaikissa myyntikanavissa (suora, RTB, automated guaranteed) – oikeassa muodossa ja oikeaan aikaan. Lisäksi se tarjoaa hyvät työkalut inventaarin optimointiin, jonka avulla suorasta – ja ohjelmallisesta mainosmyynnistä voidaan saada julkaisijalle paras mahdollinen tuotto. Smart Adserverillä on yli 150 työntekijää yhdeksässä maassa. Julkaisija- ja verkosto-asiakkaita on yhteensä yli 600 maailmanlaajuisesti. Mainoksia jaetaan päivittäin yhteensä 30 000 sivustolle ja sovelluksiin.

Miksi uskomme Smartin ylivertaisuuteen?

Ainutlaatuinen kokonaisvaltainen lähestymistapa palauttaa kontrollin julkaisijalle ja auttaa kasvattamaan tuottoja kaikissa kanavissa ja mainosmuodoissa. Smart Adserveriä ovat kehittäneet julkaisijat, joten järjestelmä on kehitetty vahvasti julkaisijoiden tarpeet huomioiden. Alustaan on rakennettu mm. runsaat Rich Media -mahdollisuudet, mobiili kaikissa muodoissaan, kehittynyt videomainonta ja RTB. Smart AdServer ei ole ainoastaan kustannustehokas vaihtoehto julkaisijalle vaan myös paras tapa varmistua laadukkaasta käyttökokemuksesta. Mm. mainospohjien hallinta, tuotesuunnittelu ja kehitys on toteutettu kokonaisvaltaisesti, jolloin tuloksena on luotettava täyden palvelun mainosalusta. Koemme että tällaiselle toteutukselle on todella tarvetta markkinassa, joka on juuri nyt hajanaisempi kuin koskaan.

Miten pääset alkuun?

Kerro meille lähtötilanne ja me autamme sinut eteenpäin. Vastaamme kysymyksiin ja arvioimme sinulle sopivimman ratkaisun ilman veloitusta. Konsultoinnit ja käyttöönottoprojektit tuotetaan aina tapauskohtaisesti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen arvon. Relevantin kokeneeseen tiimiin kuuluu online mainonnan ammattilaisia Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta.

Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Pysy ajantasalla ja tilaa uutiskirjeemme täältä.

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisätietoja: