Mainonnanhallinnan käyttöönotto ja konsultointi

Menestyksekäs mainonnanhallinta -teknologian käyttöönotto edellyttää perusteellista ymmärrystä järjestelmien toiminnasta sekä sen tehokkaasta hyödyntämisestä. Sisällöntuottajat ja jakajat haluavat kasvattaa digitaalisten palveluidensa tuottoja fiksusti toteutetulla mainonnalla. Mainonnanhallinta onkin yksi julkaisijoiden tärkeimpiä teknologioita. Relevant on auttanut monissa teknologioiden käyttöönottoprojektissa jo yli vuosikymmenen ajan. Useimmiten kaikkein kustannustehokkainta on kääntyä kokeneiden ammattilaisen puoleen sen sijaan, että yrität selvittää ja selvitä kaikesta itse.

Mainoinonnanhallinnan valinnassa kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja kiinnittää huomiota niihin ominaisuuksiin, jotka ovat itselle tärkeitä. Järjestelmä, joka sopii yhdelle ei välttämättä ole sopivin ratkaisu jollekin toiselle, koska tarpeet vaihtelevat. Jotkut kaipaavat esimerkiksi erityisesti aplikaatiomainonnan ratkaisuja, toiset päätelaiteriippumattoman videomainonnan työkaluja. Ja kaikki tarvitsevat ratkaisun, joka integroituu saumattomasti ohjelmallisen myynnin kanaviin mahdollistaen mahdollisimmat suuret tuotot. Olemme auttaneet vuosien varrella lukuisia pohjoismaisia asiakkaitamme käyttöönottoprojekteissa järjestelminä mm. Cxense Display, One by AOL, Wideorbit, DoubleClick for Publishers, Appnexus ja Smart Adserver. Autamme mielellämme myös sinua onnistuneen projektin läpiviemiseksi.

Relevant on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2016 alkaen Smart AdServerin kanssa, joka on yksi johtavista digitaalisen mainonnanhallinnan alustoista. Relevant edustaa Smart Adserveriä yksinoikeudella Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Mutta autamme toki myös muiden järjestelmien käyttöönotoissa, sillä konsultoinnit ja käyttöönottoprojektit tuotetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeet ja mahdollisuudet huomioiden.

Lue lisää blogistamme:


Miten pääset alkuun?

Kerro meille lähtötilanne ja me autamme sinut eteenpäin. Vastaamme kysymyksiin ja arvioimme sinulle sopivimman ratkaisun.

Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää, jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä pian:

Kysy lisätietoja: