Luotettava datakumppanisi – Relevant Audience

Haluamme tarjota mainostajille kohderyhmiä, jotka ovat kerätty luvallisesti luotettavista ja laadukkaista lähteistä ja joilla voidaan aidosti vaikuttaa kampanjan toimivuuteen ja tuloksiin. Relevant Audiencessa on mukana jo merkittävä joukko laadukkaita yleisödatan tarjoajia. Tarjolla olevan yli 1000 yleisösegmentin rakentamiseen on hyödynnetty datan lähteenä yli sataa sivustoa. Eri datanlähteitä yhdistelemällä pystymme rakentamaan laadukkaita ja luotettavia yleisösegmenttejä ja räätälöimään niitä myös suoraan mainostajan tarpeisiin.

Kohderyhmiä voit hyödyntää Adformin, Googlen Display & Video 360:n ja Appnexuksen kautta ostettavissa kampanjoissa. Tutustu Relevant Audincen yleisöihin Segment Finderissa.

Miten Relevant Audience toimii?

Esimerkkejä tarjoamastamme

(Klikkaa linkeistä Segment finderiimme niin näet kaikki ryhmään kuuluvat segmentit ja niiden koot)

Miten hyödynnän segmenttejä mainoskampanjoissani?

Löydät valikoiman segmenttejämme Adformin DSP:stä (Demand side Platform), Google display & video 360:sta ja Appnexuksesta. Löydät tarkemmat ohjeet täältä.

Segment Finderistamme näet segmentin koon ja iän. Segmentin edessä olevaa mustaa nuolta klikkaamalla avautuu lisätietoja segmentistä sisältäen mm. nimen, jolla segmentti löytyy ostoalustoista.

Valmiiden yleisösegemttien lisäksi räätälöimme segmenttejä mainostajan tarpeisiin. Jos haluat lisätietoja räätälöidyistä segmenteistä ota yhteys Olliin (tiedot alla) tai laita yhteydenottopyyntö.

Lue lisää blogistamme:

Kiinnostuitko kuulemaan lisää, jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä pian:

Kysy lisätietoja: