Laadukkaita yleisöjä mainostajille

Relevant Audience on Premium Datan markkinapaikka, joka yhdistää datan myyjät ja laadukkaita kohderyhmäsegmenttejä sekä joustavaa, ratkaisukeskeistä palvelua arvostavat datan ostajat.

Datan lähteemme ovat pääasiassa paikalliset julkaisijat ja muut datan tarjoajat, jotka tarjoavat yleisöään ostettavaksi ohjelmallisesti palvelumme kautta. Kerromme mielellämme mainostajille, kuinka ja mistä lähteistä myynnissä olevat segmenttimme on rakennettu. Datakumppanimme noudattavat 25.5.2018 voimaan tulleen EU:n tietosuoja-asetuksen asettamia vaatimuksia ja kohderyhmäsegmentit rakennetaan datasta, jonka käyttö on luvallista.

Miten Relevant Audience toimii?

Tarjoamme laajan valikoiman mielenkiintoisia yleisösegmenttejä

1. IAB kategoriat esim. harrastukset ja kiinnostuksen kohteet
2. Väestötietoihin perustuvat segmentit kuten ikä, sukupuoli, kotitalouden tulot
3. Vuodenaikoihin ja tapahtumiin liittyvät segmentit
4. Data yhteistyökumppani kohtaisesti räätälöidyt segmentit
5. Mainostajien tarpeisiin räätälöidyt segmentit

Löydät valikoiman segmenttejämme Adformin DSP:stä (Demand side Platform), DoubleClickin Bid Managerista ja Appnexuksesta. Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Tutustu Relevant Audincen segmentteihin Segment Finderissa.

Yleisöt räätälöidään mainostajan tarpeisiin

Valmiiden yleisösegemttien lisäksi räätälöimme segmenttejä mainostajan tarpeisiin. Jos ei löydä tarvisemaasi segementtiä valikoimastamme kysy räätäjlötyjä segmenttejä osoitteesta: datasegment(a)relevant-digital.com tai lähetä yhteydenottopyyntö.  Pysy ajantasalla Relevant Audiencen kehityksestä ja tilaa uutiskirjeemme täältä.

Kerromme mielellämme lisää tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, älä epäröi ottaa yhteyttä!