Laadukkaan datan markkinapaikka – Relevant Audience

Yksi keskeisimmistä tehokkaan ja onnistuneen markkinoinnin tekijöistä on kyky kohdistaa viesti sopivalle yleisölle. Datan hyödyntäminen markkinoinnin polttoaineena on nopeassa kasvussa. Mainostajat kaipaavat luotettavia, paikalliset markkinat ja yleisöt tuntevia datan tarjoajia. Yleisötiedon jalostaminen ja sen hyödyntäminen mainonnan kohdistamisessa tuo etua niin datan tarjoajalle kuin mainostajalle.

Relevant Audience yhdistää datan myyjät ja laadukkaita kohderyhmäsegmenttejä sekä joustavaa, ratkaisukeskeistä palvelua arvostavat datan ostajat.

Kehitämme liiketoimintaamme kaikkien osapuolten toiveet ja tarpeet huomioiden. Yleisöjen yksityisyyden kunnioittaminen on meille tärkeää, ja olemme toteuttaneet palvelumme Pohjoismaista lainsäädäntöä ja EU:n tietosuoja-asetuksia noudattaen. Pidämme huolen, että palvelumme noudattaa kulloinkin voimassa olevia lakeja ja asetuksia.

Tutustu Relevant Audiencen segmentteihin Segment Finderissa

Relevant Audiencen toimintamalli

Keräämme dataa perustuen mm. siihen millaisia sisältöjä kävijät lukevat, millä sivustoilla ja mistä he ovat kiinnostuneet. Datan lähteemme ovat pääasiassa paikalliset julkaisijat ja muut datan tarjoajat, jotka tarjoavat yleisöään ostettavaksi palvelumme kautta. Data jalostetaan yleisösegmenteiksi, joista mainostajat löytävät itselleen sopivimman yleisön. Medioille ja muille datan toimittajille oma datan kaupallistaminen avaa uuden tulovirran.

Miten Relevant Audience toimii?

Tavoitteenamme on kaupallistaa dataa reilulla, läpinäkyvällä ja luotettavalla tavalla sekä tarjota mainostajille sopivampia yleisöjä. Tervetuloa mukaan! Pysy ajantasalla Relevant Audiencen kehityksestä ja tilaa uutiskirjeemme täältä.

Lue lisää:

Datan myyjälle: Oman Datan kaupallistaminen
Datan ostajalle: Laadukkaita yleisöjä mainostajille

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysy lisätietoja:

relevant audience box

Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt ajantasalla!

Tilaa