Tavoita toivottu yleisö ja vie markkinointi uudelle tasolle dataa hyödyntäen

Isot ja kansainväliset mainostajat ovat mainonnassaan hyödyntäneet kävijädataa ja dataohjausta tavalla, joka ei ole ollut mahdollista ilman suuria investointeja ja resursseja. Relevant tarjoaa dataohjattua markkinointia palveluna – avaimet käteen periaatteella. Pääset nopeasti liikkeelle, ilman investointeja omaan teknologiaan tai resursseihin sekä ilman pitkää sitoutumista.

Relevantin tiimiin kuuluu joukko verkkomainonnan, -medioiden ja teknologioiden huippuosaajia. Yhdessä omia vahvuusalueita ja kokemuksiamme hyödyntäen pystymme tuomaan asiakasprojekteihin monenlaista näkökulmaa ja osaamista ja näin tarjoamaan asiakasyritykselle merkittävää konkreettista lisäarvoa.

Vahvuutemme ovat: Markkinointiteknologiat, mainonnan ostaminen sekä dataosaaminen.

Data-ohjatun markkinoinnin hyödyt:

Luomme asiakkaalle mittariston digitaalisen mainonnan tehon kasvattamiseen ja optimointiin. Asiakas näkee miltei reaaliaikaisesti eri kanavien toimivuuden. Suomen suurin riippumaton datamarkkinapaikka Relevant Audience mahdollistaa uusien potentiaalisten asiakkaiden löytämisen. Palvelumme perustuvat jatkuvaan mittaukseen ja tulosten optimoimintiin sekä 100% läpinäkyvyyteen.

Lue lisää blogistamme:


Miten pääset alkuun?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, autamme sinut eteenpäin.  Teknologiat, konsultoinnit ja palvelut tuotetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Me Relevantilla seuraamme uteliaina kiihtyvällä vauhdilla digitalisoituvaa maailmaa. Kyseenalaistamme vanhat toimintamallit ja haemme uusia, parempia ratkaisuja auttaaksemme asiakkaitamme menestymään. Olemme auttaneet kehittämään jo yli satojen asiakkaidemme verkkoliiketoimintaa ja -mainontaa ja lunastaneet paikkamme alan johtavana kumppanina.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää, jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä pian:

Kysy lisätietoja: