Relevantin tiimi auttaa datan keräämiseen ja sen hyödyntämiseen liittyvissä haasteissa ja kehityshankkeissa. Kenties haluat kartoittaa yrityksesi datan käyttöä tai avata datan avulla uusia tulovirtoja tai tehostaa toimintaasi? Tai ehkä kaipaat apua järjestelmien valinnassa, datan hallinnassa ja hyödyntämisessä? Mainostajille tarjoamme laadukkaita, mainonnan tehoa kasvattavia yleisöjä ohjelmallisesti ostettaviin kampanjoihin. Räätälöimme kohderyhmiä myös mainostajien tarpeisiin. Tarjoamiemme palveluiden avulla pääset nopeasti alkuun dataohjatussa markkinoinnissa ilman suuria projekteja ja investointeja.

Esimerkkejä data tuotteistamme:

Oman datan myyminen

Relevant Audience on palvelu, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen datan myynnin. Palvelumme yhdistää datan myyjät ja laadukkaita kohderyhmäsegmenttejä sekä joustavaa, ratkaisukeskeistä palvelua arvostavat datan ostajat. Rakennamme kohderyhmäsegmentit ostajien tarpeet ja toiveet huomioiden, luonnollisesti tiiviissä yhteistyössä datan toimittajien kanssa. Lue lisää..

Yleisöt mainostajille

Relevant Audience tarjoaa laadukkaita dataan perustuvia kohderyhmäsegmenttejä ohjelmallisesti ostettavaksi. Datakumppanimme noudattavat 25.5.2018 voimaan tulleen EU:n tietosuoja-asetuksen asettamia vaatimuksia ja kohderyhmäsegmentit rakennetaan datasta jonka käyttö on luvallista. Niinpä voit huoletta hyödyntää segmenttejämme Adformin DSP:n, DoubleClickin Bid Managerin ja Appnexuksen kautta ostettavissa kampanjoissa. Valmiiden yleisösegmenttien lisäksi räätälöimme segmenttejä mainostajan tarpeisiin. Tutustu tarjontaammeSegment Finderissä tai lue lisää..

Dataohjattu markkinointi

Isot ja kansainväliset mainostajat ovat mainonnassaan hyödyntäneet kävijädataa ja dataohjausta tavalla joka vaatii usein suuria investointeja ja resursseja. Relevant tarjoaa dataohjattua markkinointia palveluna – avaimet käteen periaatteella. Pääset nopeasti liikkeelle, ilman suuria investointeja teknologiaan tai resursseihin ja ilman pitkää sitoutumista. Lue lisää..

Datanhallinta

Yritysten kannattaa hyödyntää arvokasta dataa tehokkaasti nykyisten asiakkaiden sitouttamiseen, uusien löytämiseen ja myynnin kasvattamiseen? Me Relevantilla olemme toteuttaneet useita Data Management Platformin (DMP) käyttöönottoprojekteja niin julkaisijoille kuin mainostajillekin. DMP:n avulla kerättyä ja rikastettua dataa voidaan hyödyntää sisällön personointiin, mainonnan kohdistamiseen ja mikä tärkeintä, myynnin kasvattamiseen. Lue lisää..

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö täällä:

DATA

Mitä voimme tarjota sinulle?
Lue lisää

PALVELU

Miten voimme auttaa sinua?
Lue lisää

TEKNOLOGIA

Mitä teknologiaa tarvitset?
Lue lisää