Relevantin tiimi auttaa datan keräämiseen ja sen hyödyntämiseen liittyvissä haasteissa ja kehityshankkeissa. Kenties haluat kartoittaa yrityksesi datan käyttöä tai avata datan avulla uusia tulovirtoja tai tehostaa toimintaasi? Tai ehkä kaipaat apua järjestelmien valinnassa, datan hallinnassa ja hyödyntämisessä? Mainostajille tarjoamme laadukkaita, mainonnan tehoa kasvattavia yleisöjä ohjelmallisesti ostettaviin kampanjoihin. Räätälöimme kohderyhmiä myös mainostajien tarpeisiin. Tarjoamiemme palveluiden avulla pääset nopeasti alkuun dataohjatussa markkinoinnissa ilman suuria projekteja ja investointeja.

Esimerkkejä data tuotteistamme:

Yleisöt mainostajille

Relevant Audience tarjoaa laadukkaaseen dataan perustuvia kohderyhmäsegmenttejä ostettavaksi ohjelmallisesti. Haluamme tarjota mainostajille kohderyhmiä, jotka ovat kerätty luvallisesti luotettavista ja laadukkaista lähteistä ja joilla voidaan aidosti vaikuttaa kampanjan toimivuuteen ja tuloksiin. Kohderyhmiä on tarjolla yhteensä jo lähes 900 ja voit hyödyntää niitä Adformin, Googlen Display & Video 360:n ja Appnexuksen kautta ostettavissa kampanjoissa. Lue lisää..

Datanhallinta – DMP

Haluaisit varmasti hyödyntää arvokasta dataasi tehokkaammin nykyisten asiakkaiden sitouttamiseen, uusien löytämiseen ja myynnin kasvattamiseen? Data Management Platformilla (DMP) kerätään dataa reaaliajassa sivukävijän mobiilin, tabletin ja tietokoneen käytöstä. Jalostettua dataa voidaan hyödyntää mm. sivukävijöiden sitouttamiseen, personoimalla sisältöjä ja mainontaa kävijän mukaan. Lue lisää..

Dataohjattu markkinointi

Isot ja kansainväliset mainostajat ovat mainonnassaan hyödyntäneet kävijädataa ja dataohjausta tavalla joka vaatii usein suuria investointeja ja resursseja. Relevant tarjoaa dataohjattua markkinointia palveluna – avaimet käteen periaatteella. Pääset nopeasti liikkeelle, ilman suuria investointeja teknologiaan tai resursseihin ja ilman pitkää sitoutumista. Lue lisää..

Oman datan myyminen

Relevant Audience on palvelu, joka mahdollistaa helpon ja turvallisen datan myynnin. Palvelumme yhdistää datan myyjät ja laadukkaita kohderyhmäsegmenttejä sekä joustavaa, ratkaisukeskeistä palvelua arvostavat datan ostajat. Rakennamme kohderyhmäsegmentit ostajien tarpeet ja toiveet huomioiden, luonnollisesti tiiviissä yhteistyössä datan toimittajien kanssa. Lue lisää..

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö täällä:

DATA

Mitä voimme tarjota sinulle?
Lue lisää

PALVELU

Miten voimme auttaa sinua?
Lue lisää

TEKNOLOGIA

Mitä teknologiaa tarvitset?
Lue lisää