Katseet kohti loppuvuoden kehityshankkeita

2018/09/03

Kesällä olemme saaneet ladata akkuja ja iloita toinen toistaan hienoimmista kesäpäivistä. Pian kesä taittuu kirpakkaan syksyy pääsemme nauttimaan pimenevistä illoista. Syksy on myös se hetki kun on aika kääntää katseet kohti loppuvuotta ja ehkä jo ensi vuodenkin kehityshankkeita ja projekteja.

Kesän aikana olemme päivittäneet verkkosivustoamme, jotta sivustoltamme olisi helpommin löydettävissä ne osa-alueet, jolla asiantuntemuksemme on vahvinta ja joissa voimme auttaa asiakkaitamme parhaiten. Tarjoamamme ratkaisut on jaoteltu verkkosivustollamme Dataan liittyviin tuotteisiin, Palveluihin sekä tarjoamiimme Teknologioihin. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla herää jotain kysyttävää tai kaipaat lisätietoja tai tukea omaan tekemiseen.

Tässä kuussa katsoimme aiheelliseksi käsitellä Googlen ehkä hämmennystäkin aiheuttanutta tuoteuudistusta, ja niinpä kirjoitimme blogiimme lyhyet esittelyt Googlen Ad Managerista & Marketing Platformista. Lisäksi kirjoitimme Open RTB 3.0 standardista, jonka tavoitteena on lisätä entisestään ohjelmallisen mainosmarkkinan läpinäkyvyyttä ja turvallisuutta. Käythän lukemassa, jos kaipaa näistä aiheista napakkaa tiivistelmää.

Syksy on myös erilaisten tapahtumien aikaa. Toimitusjohtajamme Petri Kokkonen sekä dataliiketoimminnasta vastaava Olli Järvilehto osallistuvat syyskuun 12-13. DMexcooon, jossa yhteistyökumppaneillamme Smartilla ja Cxensellä on myös omat osastot. Olethan yhteydessä Petriin tai Olliin jos olet itse tulossa paikalle!

Menestyksekästä syksyä toivottaen,
Relevantin tiimi

Lue myös:

Tutkimus kohderyhmien käytöstä mainonnassa

2019/06/13

Kohderyhmien käyttäminen digitaalisessa mainonnassa on yleistynyt. Keskustelua on viime aikoina käyty paljon mm. datan laadun ja läpinäkyvyyden ympärillä. Kartoittaaksemme tarkemmin suomalaisten mainostajien ja mediatoimistojen kokemuksia kohderyhmien käytöstä mainonnassa pyydämme teitä vastaamaan lyhyeen kyselyyn.

Lue lisää

Verkkokauppatutkimuksen tulokset – Mikä ohjaa ostoksille verkkokauppaan?

2019/06/12

Kysely Verkko-ostamisesta toteutettiin Relevant Digitalin ja Tori.fi:n yhteistyönä huhtikuussa 2019. Kysymykset koskivat verkkokaupan valintaan, tuotetietojen etsintään, verkkokaupan palveluun ja käytettyjen tuotteiden ostamiseen verkkokaupasta liittyviin aihepiireihin.

Lue lisää

Relevant Digital Oy:n toimitusjohtaja Petri Kokkonen edustamaan Suomea IAB Europen hallitukseen

2019/06/04

Tänään Puolan Varsovassa, IAB Europen päätapahtuma Interactivessa, valittiin hallitus seuraavalle kahdelle vuodelle. Relevant Digital Oy:n toimitusjohtaja ja IAB Finlandin hallituksen puheenjohtaja Petri Kokkonen teki historiaa varmistamalla Suomelle sen ensimmäisen hallituspaikan Euroopan-kattojärjestön hallituksessa.

Lue lisää

Miten Google Chromen tietoturvapäivitys vaikuttaa online-mainonnan ekosysteemiin?

2019/05/10

Google ilmoitti aiemmin tällä viikolla tuovansa uusia yksityisyystoiminnallisuuksia Chrome-selaimeen. Google jatkaa siis Safarin ja Firefoxin viitoittamalla tiellä, mutta hieman erilaisella lähestymistavalla. Teknisesti Googlen muutos ei tule olemaan iso haaste. Käytännössä se vaatii, että tekonologiatoimijat ja sivustojen ylläpitäjät joutuvat lisäämään yhden arvon evästeisiin, jotta hommat voivat jatkua niin kuin ennenkin.

Lue lisää

Tilaajamäärien kasvattaminen – Ongelmana liian jyrkkä maksumuuri?

2019/04/29

Tilaajamääriä kasvattaessaan julkaisijat päätyvät usein asettamaan sivustolleen staattisen maksumuurin – sellaisen, joka näkyy tasaisesti jokaiselle lukijalle. Tämä johtaa siihen, että tilaajiksi siirtyy lähinnä sitoutuneita lukijoita. Satunnaisten lukijoiden saaminen staattisen maskumuurin avulla tilaajiksi sen sijaan on haastavampaa. Kova maksumuuri voi saada heidät jopa välttelemään mediaa, jolloin tilaajaksi siirtyminen on entistä epätodennäköisempää.

Lue lisää