Laadukkaita yleisöjä mainostajille

Mainonnan kohdennettavuus oikealle yleisölle on yksi onnistuneen markkinointiviestinnän keskeinen tekijä. Tarjolla olevan datan laatu vaihtelee rajusti eri toimijoiden välillä, ja sopivan yleisön löytäminen voi olla hankalaa tai jopa mahdotonta. Datamarkkinaa vaivaa osittain sen läpinäkymättömyys. Datan alkuperää ei välttämättä tiedetä eikä datan lähde aina edes tiedä datan olevan myynnissä.

Relevant Audience – Premium Datan markkinapaikka

Relevant Audience on Premium Datan markkinapaikka. Datan lähteemme ovat pääasiassa paikalliset julkaisijat ja muut datan tarjoajat, jotka tarjoavat yleisöään ostettavaksi palvelumme kautta. Kerromme mielellämme mainostajille, kuinka ja mistä lähteistä myynnissä olevat segmenttimme on rakennettu.

Löydät valikoiman segmenttejämme Adformin DSP:stä (Demand side Platform) ja DoubleClickin Bid Managerista Relevant Audiencen alta. Tarjolla on esimerkiksi aurinkolomista haaveilevat suomalaiset tai eri alojen työnhakijat. Kehitämme yleisötuotteitamme jatkuvasti ja tulemme laajentamaan tarjontamme myös muihin ostojärjestelmiin. Katso ohjeet miten löydät Relevant Audience yleisösegmenttejä: Adform ja DoubleClick Bid Manager.

Yleisösegmenttimme löytyvät Segment Finderista

Helpottaaksemme Relevant Audiencen kohderyhmätarjonnan löytämistä eri osto-aluistoista olemme julkaisseet Segment Finderin. Segment Finderisita löydät tarjolla olevat segmenttimme ja voit filtteröidä niitä maan, segmentin tyypin ja IAB:n kiinnostuskategorioiden mukaan. Segment Finderista näet myös tarjolla olevien yleisösegmenttien koot ja datan iän. Klikkaamalla segmentin auki näet, millä hakusanalla segmentti löytyy osto-aluistoista.

Tutustu Relevant Audiencen segmentteihin Segment Finderissa

Yleisöt räätälöidään mainostajan tarpeisiin

Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat jutella aiheesta lisää. Voit laittaa meille palautetta myös siitä, millaisia yleisöjä toivoisit olevan tarjolla Relevant Audiencessa tulevaisuudessa. Pysy ajantasalla Relevant Audiencen kehityksestä ja tilaa uutiskirjeemme täältä.

Lisätietoja: