Helsingin toimistollemme haussa: Adops specialist / Programmatic specialist

2017/12/05

Haemme tuntityöntekijää kehittymään verkkomainonnanhallinnan ammattilaiseksi. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, mutta olemme aina kiinnostuneita myös kokeneemmista osaajista.

Meille Relevantilla verkkomainonnan ja -medioiden kehittäminen on jokapäiväinen intohimomme. Autamme asiakkaitamme parantamaan mainonnan tuottoja, kasvattamaan yleisön arvoa ja luomaan uusia tulovirtoja. Yrityksemme on nuorekas, rento ja kansainvälinen. Kulttuurimme tarjoaa hyvän mahdollisuuden työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvomme ovat ammattitaito, uteliaisuus ja luotettavuus. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Kööpenhaminassa ja Tukholmassa.

Työtehtäviisi kuuluvat

– aktiivinen kampanjaseuranta ja kampanjapoikkeamista kommunikoiminen verkkomedian yhteyshenkilölle
– ohjelmallisten kampanjoiden optimointi ja diilien hallinta
– mainostajan toimittamien verkkomainoskampanjoiden mainosaineistojen (esim. html5-, video-ja kuvatiedostot) tarkastaminen ja paikalleen asettaminen median mainonnanhallinnan järjestelmään
– mainonnanhallintajärjestelmien ja omien tuotteidemme käyttötuki
– muut verkkomainonnanhallintaan liittyvät tehtävät

Tehtävässä tulet oppimaan verkkomainonnan hallinnasta, mittauksesta ja toteutuksesta sekä ohjelmallisen kaupankäynnin lainalaisuuksista ja järjestelmistä.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä

– kiinnostusta media-alaa, markkinointia ja mainontaa kohtaan
– opintoja / työkokemusta tekniseltä tai kaupalliselta alalta (esim. tietotekniikan insinööri, tietojenkäsittelyn tai markkinoinnin tradenomi, medianomi)
– HTML/CSS/JS -osaamista tai kiinnostusta verkkomainonnan toteutuksen tekniikoihin
– ystävällistä, huolellista ja vastuuntuntoista työskentelyasennetta, proaktiivista toimintatapaa sekä halua oppia jatkuvasti lisää
– hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Skandinaavisten kielten osaaminen katsotaan myös eduksi.

Työt alkavat ensi vuoden alussa tai mahdollisuuksien mukaan jo aiemmin. Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen maria.koskinen(a)relevant.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Maria Koskinen, +358 41 505 6656

Jaa tämä:

Lue myös:

Ohjelmallinen mainonnan myynti – mihin kiinnittää eniten huomiota juuri nyt?

2017/12/13

Ohjelmallinen mainonnan myynti on antanut verkkomainonnan myynnille uudet kasvot. Ohjelmallisen mainonnan myynnin ympärillä käydään paljon keskustelua – niinpä haluammekin jakaa muutaman asian, johon meidän mielestämme kannattaa kiinnittää eniten huomiota juuri nyt.

Lue lisää

Relevantin toiminnot Ruotsissa laajenevat

2017/12/08

Relevant avasi toimiston Tukholmassa lokakuussa, jolloin siellä aloitti myös ensimmäinen työntekijämme. Nyt voi Ruotsin toiminnot laajenevat ja voimme iloksemme toivottaa tervetulleeksi tiimimme uusimman jäsenen Mikael Roupén.

Lue lisää

DMP:n kolme tärkeintä ominaisuutta: #3 Yksityiset datan markkinapaikat ja datayhteistyöt

2017/12/07

Pyysimme Cxensen Petteri Vainikkaa (VP of Product Management) listaamaan Data Management Platfromin (DMP) kolme tärkeintä tekijää, jotka vaikuttavat menestykseen markkinassa. Tässä 3 blogitekstin sarjan viimeinen osa, joka keskittyy Yksityisiin datan markkinapaikkoihin ja datayhteistyöhön.

Lue lisää

Kolme DMP:n tärkeintä ominaisuutta: #2 Tekoäly

2017/11/30

Pyysimme Cxensen Petteri Vainikkaa (VP of Product Management) listaamaan Data Management Platfromin (DMP) kolme tärkeintä tekijää, jotka vaikuttavat menestykseen markkinassa. Tässä 3 blogitekstin sarjan toinen osa, joka keskittyy Tekoälyyn.

Lue lisää

Relevant mukaan IAB Finlandin hallitukseen

2017/11/24

Digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin alaa edistävän IAB Finlandin syyskokous valitsi keskiviikkona 22.11. uuden hallituksen. Yksi uuteen hallitukseen valituista jäsenistä on Relevantin toimitusjohtaja Petri Kokkonen.

Lue lisää