Webinaari: Miten ylittää mainostajien odotukset

2017/08/15

Tietoja Webinaarista
Sivuston kävijätietoihin perustuen julkaisija pystyy tarjoamaan korkealuokkaisia palveluita personoitua kävijäkokemusta odottaville lukijoille sekä laadukkaampia yleisösegmenttejä mainostajille.

Tule mukaan webinaariin, jossa Tore Frehagen (EVP, Cxense), Kimmo Kiviluoto (CEO, Enreach) sekä Tor Helge Løvåsen (Head of Adops, Agderposten Mediagroup) pyrkivät kaventamaan mainostajien ja julkaisijoiden välistä kuilua selventämällä, mitä mainostajat haluavat ja mitä julkaisijoiden kannattaa heille tarjota. Tässä webinaarissa sinulle selviää, miten julkaisijat voivat ylittää mainostajien odotukset käyttämällä seuraavan sukupolven ratkaisuja, jotka tarjoavat hyötyä niin julkaisijoille, toimistoille kuin mainostajillekin.

Aika
24. elokuuta 2017 klo 16 – Helsinki – 60 minuuttia – kieli englanti – ilmainen

Mukana
Tore Frihagen – EVP, Cxense
Kimmo Kiviluoto – CEO, Enreach
Tor Helge Løvåsen – Head of AdOps, Agderposten Mediagroup

Rekisteröidy mukaan täällä

Jaa tämä:

Lue myös:

Ensimmäiset viikkoni Relevantilla: Tuukka Aaltonen

2017/10/10

Tuukka on aloittanut heinäkuussa Relevantilla projektipäällikkönä. Tutustuttuaan tarkemmin yrityksen eri toimintoihin hän on keskittynyt etenkin mainostajien ja toimistojen datalähtöisen markkinoinnin palveluportfolion kehittämiseen ja verkkopalveluiden kaupallistamisprojekteihin. Tuukka vahvistaa Relevantin projektiosaamista ohjelmistoprojektien konsultoinnissa kerääntyneellä teknisellä ja kaupallisella osaamisellaan.

Lue lisää

Julkaisija, lisää Ads.txt tiedosto sivustollesi nyt!

2017/10/10

Ads.txt tiedoston käyttöönotto on yleistynyt hyvin nopeasti. Google on ilmoittanut että marraskuusta lähtien Googlen Bid Managerin kautta voi ostaa inventaaria ainoastaan lähteistä, jotka on Ads.txt tiedostossa mainittuja valtuutettuja myyjiä, silloin jos tiedosto on käytössä.

Lue lisää

Olemme nyt virallisesti Relevant Digital Oy

2017/10/10

Datan keräämisen ja -aktivoinnin sekä online mainonnan teknologioita ja palveluita tarjoava Relevant on nyt virallisesti Relevant Digital Oy (ent. Relevant Partner 4 Media Oy). Relevantin monipuolinen data- ja teknologiaosaaminen kuten myös erittäin vahva palveluliiketoiminta tuottavat arvoa laajalle asiakasryhmälle.

Lue lisää

Hej Sverige! Relevant on nyt myös Ruotsissa!

2017/10/09

Reilu vuosi sitten aloitimme toimintamme aktiivisemmin Pohjoismaissa yhdistyessämme Tanskalaisen Digideen kanssa. Silloin avasimme toimiston Helsingin lisäksi Kööpenhaminaan. Voimme iloksemme kertoa että kasvutarinamme saa jatkoa sillä olemme viime viikolla avanneet toimiston myös Tukholmassa.

Lue lisää

Ensimmäiset viikkoni Relevantilla: Rasmus Josefsen

2017/09/07

Rasmus on aloittanut kesäkuussa Relevantilla Data-analyytikkona. Rasmus analysoi dataa ja luo kohderyhmiä Relevant Audienceen. Käytännössä Rasmus avustaa dataa myyviä asiakkaitamme saamaan halutuimmat ja arvokkaimmat yleisöt myytäväksi sekä datan ostajia löytämään heille eniten arvoa tuottavat yleisöt palveluistamme.

Lue lisää